Nem bírják a sok szexet az örömlányok

Egyre több prostituált panaszkodik arra, hogy megállás nélkül dolgozik, ezért aggódik az egészségéért. Pár napja ugyanis egy örömlányt találtak holtan egy bordélyházban Nigériában, miután éjjel-nappal csak a kuncsaftjait elégítette ki.

A középkorú hölgyet csak Rozalindának hívták. Oballoafor településen dolgozott, egy helyi bordélyházban. Társai elmondták, hogy Rozalinda az utóbbi napokban rendkívül kimerült volt, alig tudott pihenni. Akkor érte a hirtelen halál, amikor az egyik kuncsaftjával foglalkozott.

Egy volt vendég is megerősítette a rendőröknek, hogy Rozalinda olyan népszerű volt a bordélyházban, hogy a vendégei csak előre egyeztetett időpontban tudtak hozzá menni. „Mikor felkerestem, egy másik férfival volt, ezért azt kérte tőlem, hogy menjek vissza hozzá később. De mire visszatértem, már halott volt” – mondta a férfi a nairobinews internetes híroldalnak. A rendőrségnek sikerült „elfognia” az örömlány utolsó vendégét, akit kihallgatásra be is vettek a rendőrőrsre.

Mindeközben szomorú hír jelentett be a nigériai prostituáltak érdekvédelmi szervezete. 32 éves korábban meghalt a szervezet elnöke, Miss Jessice Elvis is, aki korábban szintén örömlányként dolgozott. A szervezet főigazgatója, Miss Tamar Tion elmondta, hogy Elvis halálát szívroham okozta. Egy benini kórházban kezelték már hetek óta, de olyan rossz állapotban volt, hogy az orvosok már nem tudtak segíteni rajta.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez