Filmes trükkel szabadult ki az elrabolt diák

A múlt hónapban egy 13 éves fiú ballagott az iskolába, amikor hirtelen elrabolták. Egy elhagyott házba került, Kína Szecsuán tartományában. Szerencsére jól ismerte a gengszterfilmeket, és megtanult pár ügyes leckét belőlük.

Az emberrablásoknak általában nincs jó végük, ritkán tudnak az áldozatok elmenekülni. Szerencsére ebben az esetben az emberrablók nagyon egyszerű módszert alkalmaztak: megkötözték a fiú kezét- lábát, betömték a száját, tapasszal leragasztották, végül egy műanyag zacskót húztak a fejére, egy szívószállal, hogy tudjon lélegezni.

A fiú lélekjelenléte hihetetlen volt. Megvárta, míg az emberrablók elhagyták a házat, majd kis várakozás után úgy döntött, hogy mozogni kezd. Összekötött lábbal elkezdett ugrálni, így jutott ki a házból egy közeli úthoz. Ott  egy autós vette észre, aki hívta a rendőröket, azok meg az emberrablók nyomába eredtek, és el is fogták őket.

046

Vagyis nem is mindig hátrány akciófilmeket néznie egy gyereknek. Lehetnek vészhelyzetek, amikor az azokban látott trükkök segíthetnek.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez