Filmes trükkel szabadult ki az elrabolt diák

A múlt hónapban egy 13 éves fiú ballagott az iskolába, amikor hirtelen elrabolták. Egy elhagyott házba került, Kína Szecsuán tartományában. Szerencsére jól ismerte a gengszterfilmeket, és megtanult pár ügyes leckét belőlük.

Az emberrablásoknak általában nincs jó végük, ritkán tudnak az áldozatok elmenekülni. Szerencsére ebben az esetben az emberrablók nagyon egyszerű módszert alkalmaztak: megkötözték a fiú kezét- lábát, betömték a száját, tapasszal leragasztották, végül egy műanyag zacskót húztak a fejére, egy szívószállal, hogy tudjon lélegezni.

A fiú lélekjelenléte hihetetlen volt. Megvárta, míg az emberrablók elhagyták a házat, majd kis várakozás után úgy döntött, hogy mozogni kezd. Összekötött lábbal elkezdett ugrálni, így jutott ki a házból egy közeli úthoz. Ott  egy autós vette észre, aki hívta a rendőröket, azok meg az emberrablók nyomába eredtek, és el is fogták őket.

046

Vagyis nem is mindig hátrány akciófilmeket néznie egy gyereknek. Lehetnek vészhelyzetek, amikor az azokban látott trükkök segíthetnek.

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez