Tini szexrabszolgákat mentettek ki a rendőrök Nyugat-Kínában

A rendőrség öt lányt mentett meg, akiket szexrabszolgaként dolgoztattak Nyugat-Kínában. A lányokat hamis pincérnői állással csábították el dolgozni. Az egyik tini naplójában feljegyezte, hogy fél év alatt hány kuncsaftot kellett kiszolgálnia.

Öt lányt – köztük egy 12 évest – mentettek meg egy bandától, amely prostitúcióra kényszerítette őket a nyugat-kínai Csinghaj tartományban, Hszining városban – számolt be a helyi média. Öt másik lány hollétéről még nem tudnak semmit.

A lányokat rendszeresen megverték, ha nem voltak hajlandók dolgozni. A 14-15 éves szexrabszolgák eredetileg pincérnőnek jelentkeztek. A banda egy lakóparkban tartott fenn egy lakást, ott tartották fogva a lányokat. A neten adtak fel hirdetéseket, majd az ügyfél a fizetés után választhatott a lányok közül, fotók alapján.

A lányokat aztán elvitték az ügyfélhez, leggyakrabban egy szállodai szobába. Az összes pénzt a banda tartotta meg. Ha a lányok nem voltak hajlandók együttműködni, fogvatartóik gumibottal vagy kalapáccsal fenyítették meg őket.

A rendőrség megtalálta azt egyik áldozat naplóját is. A lány azt írta: hat hónap alatt 40 ügyfelet szolgált ki, egyik társa pedig, aki csak 12 éves, 30-at. A dologra azután derült fény, hogy az egyik lány apja bejelentette a lánya eltűnését. Később kiderült, hogy több lánynak is nyoma veszett a városban, és a rendőrség ezután kedte keresni őket.

Korábban bárki, aki 14 évesnél fiatalabb lánnyal létesített szexuális kapcsolatot, legfeljebb 15 év börtönbüntetést kaphatott Kínában. Időközben azonban módosították a törvényt, ma már az ilyesmi nemi erőszaknak minősül, és akár halálbüntetéssel is sújtható. Hogy mi lesz a sorsa a most őrizetbe vett négy bandatagnak, azt még nem tudni.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez