Ő a világ legszexibb bírája

Bulizós, másnapos, ledér képeket ne posztoljunk magunkról a közösségi médiában! – halljuk sokszor a figyelmeztetést. Nem feltétlenül igaz azonban az intés, ezt bizonyítja egy moldovai eset. Nemhogy főnökei nem bántották, de már a brit Daily Mail is mutogatja a miniszoknyás bírát.

Svetlana Tizu idén februárban lett az egyik chisinaui bíróság tisztviselője. Különösebben senkit nem izgatott ez a tény, viszont a csinos nő képei már annál inkább. Facebook adatlapján ugyanis igen rövid és sokat megmutató szettekben pózol a képeken.

b3

A moldovai közösségi média lassan csak felfigyelt a kisasszonyra, és a világ legszexibb bírája címet adományozta neki. Innen már nem volt megállás. Ha a világhírnévig nem is, de a nemzetközi bulvár hírportálokig eljutottak a képek. Az elmúlt 24 órában csámcsogtak is rajtuk sokan.

b2

Ha valamilyen szexista, nemi sztereotípiákat ütköztető botrányra számít az esettel kapcsolatban, csalódást kell okoznunk. Egyelőre úgy tűnik, hogy főnökei kicsit sem marasztalják el a chisinaui bírónőt. Azon moldovai törvény ellenére sem, amely szakmájukhoz méltó viselkedésre kötelezi a bírákat.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez