Harley-Davidsonon utaztatja a turistákat Guevara fia Kubában

Che Guevara emléktúrákat szervez a híres gerilla legkisebb fia Kubában. A La Poderosa Tours néven nyitott utazási irodával az érdeklődők motorkerékpáron járhatják végig a szigetországot és ismerkedhetnek meg a Kubai Forradalom fontosabb helyszíneivel.

A 49 éves Ernesto Guevara, az ikonikus gerilla legkisebb fia, vállalkozását arról a Norton 500-as motorról nevezte el, amellyel 1951 és 1952 között Che híres, Argentínán, Chilén, Perun, Kolumbián és Venezuelán át vezető utazását tette. A La Poderosa Tours – haladva a korral – immár Harley Davidson márkájú motor hátán utaztatja a turistákat Kubában, ahol a kuncsaftok a túra során végigjárják a Kubai Forradalom Che Guevara nevéhez köthető fontosabb helyszíneit.

Az utazási iroda honlapján azzal hirdeti magát, hogy vadonatúj Harley-Davidson flottájuk még a legexkluzívabb motorosok igényeit is kielégíti, szolgáltatásaikban pedig a hagyományos kubai vendégszeretetet a magas szakmai színvonallal ötvözik.

Azt nem sikerült kideríteni, hogy vajon mennyit kér az ifjabb Guevara egy-egy ilyen korutazásáért, az azonban tény, hogy a „La Poderosa Tours” weboldala valóban izgalmas kalandokat kínál.

Kép: Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez