Melyik sármos pasival szeretne aludni?

Egy japán cég olyan szépfiúkat biztosít, akikkel együtt lehet aludni. Azért, hogy a magányos nők jobban érezzék magukat.

Korábban írtunk arról, hogy van olyan cég Japánban, amelyik szép férfiakat küld ki vállalati dolgozókhoz, akik kisírhatják magukból a stressz, majd a sármos férfi hoszteszek letörlik a hölgyek könnyeit. De mi a helyzet azokkal a nőkkel, akik akkor érzik rosszul magukat, mikor hazamennek, és nem várja őket senki. Egyedül aludni valóságos rémálom néha.

Itt lép a képbe az új cég, a Rose Sheep, soineya szolgáltatával – a kifejezés arra utal, amikor fiúk magányos nőkkel pénzért együtt alszanak a megrendelő lakásán. Amit ígérnek, az nyugtató álom, és ahogy a cég neve is mutatja, egy szépfiúval lehet romantikus hangulatban számolni a bárányokat. A Rose Sheep férfi hoszteszei 20 és 30 év közöttiek.

A szolgáltatás persze nincs ingyen, ennek ellenére nem prostitúcióról van szó. Miután valaki kiválasztja a neki tetsző kezesbárányt, a cég a megfelelő időpontban kiküldi őt a lakásra, ahol lehetőség van vele egy ágyban feküdni, és megnyugtató módon álomba szenderülni. És viccen kívül, tényleg ennyi.

tertrzrtz

Nézzük a fontosabb kérdést: az árakat. A rövid időtartamú csomagok 20 ezer jentől (kb. 42 ezer forint) indulnak. Ez két óra együttlétet tartalmaz. 40 ezer jenért 4, 50 ezerért 6, 100 ezer jenért 16 órás együttlét jár. Az első alkalommal ráadásul az ügyfelek 5-10 ezer jenes kedvezményt kapnak.

rezrtjhgjhbg

A 16 óra alvás egy kicsit talán soknak tűnik, de lehet, hogy valakinek pont ennyire van szüksége. A férfiak egyébként szívesen vacsoráznak is, vagy iszogatnak az ügyfelekkel, sőt még főznek is, ha kell, vagy meghallgatják a megrendelő nyűgét-baját is.

Nézzen körül a képek között és válassza ki, ön melyik pasival aludna együtt szívesen.

ns-1

A cég honlapja ITT tekinthető meg.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez