Sétálj a saját, különbejáratú idegenvezetőddel a kezedben!

Ugye, kényelmetlen, amikor egy ismeretlen városban böngésszük a térképet egy jó étterem, vagy múzeum keresése közben. Hogy ez ne így legyen a Mellow Mood Hotels és a 2015. május hónap startup vállalkozásának választott Pocket Guide közös fejlesztésbe kezdett, mely egyedülálló.

A Mellow Mood Hotels különleges szolgáltatással szerették volna vendégei budapesti tartózkodását még kellemesebbé, emlékezetesebbé tenni, és ehhez megtalálta a tökéletes partnert. A Pocket Guide vállalkozása, mely 2015. májusában elnyerte a hónap startup vállalkozása címet is, Magyarországról indult, és mára világviszonylatban piacvezető lett az audio city guide alkalmazások piacán; 5 kontinensen több, mint 150 városban elérhető a szolgáltatás és a felhasználóik száma meghaladja a 4 milliót.  Ez egy olyan alkalmazás, amely a legtöbb ember zsebében lapuló okostelefonból személyes idegenvezetőt varázsol – írja a világszám.hu. A számos elérhető városnéző túra mellett az újdonságot a szállodacsoport részére végzett külön fejlesztés jelenti.

Az applikáció egy, a vendégek számára személyre szabott városnéző túra, melyben a szálloda munkatársa kalauzolja őket végig a kétórás úton.

A túra állomásait a szálloda vendégeinek igényeit figyelembe véve állították össze. Az applikáció a szálloda vendégeinek egy speciális concierge szolgáltatást is kínál, illetve tartalmaz egy leírást a főbb látnivalókról, étteremajánlót, ahol e-mailben és telefonon van lehetőség asztalt foglalni a recepció segítségével, valamint további, a szálloda vendégeit szolgáló információkat.

A központi Mellow Mood túra a Vörösmarty térről indul és 12 állomást érintve mutatja be Budapest főbb nevezetességeit, többek között a Dohány utcai Zsinagógát, az Emanuel fát, a Gozsdu Udvart, az Operát, a Szent István Bazilikát vagy a Parlamentet, de kitér az Andrássy út kapui előtt megtalálható „botlókövekre” és a Duna-parti cipőkre is. Az idegenvezetést adott megállóknál a nevezetességhez kapcsolódó fotók és videók egészítik ki.

A szállodák számára készített applikáció a Mellow Mood Hotels minden szállodája esetén egyedi, az adott szállodára specializált tartalommal és túrákkal egészül ki. Az applikáció a vendégek számára számos hasznos concierge szolgáltatást rejt:  étteremajánló (olyan éttermekkel, amelyeket a szálloda recepciója bizalommal ajánl a vendégeinek), mely kiegészül telefonos vagy email-es asztalfoglalási lehetőséggel a recepción keresztül, programajánlatok (például gyógyfürdők, egyéb városnéző túrák, vásárlási lehetőségek) útikönyv funkció (hasznos és érdekes információkkal a látnivalókról)

A tavalyi évtől a klasszikus városnéző túrák mellett egyre több magas minőségű tematikus túrát készítettek, amelyekkel már nem csak a turistákat, hanem a helyieket is meg tudták szólítani.

 

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez