Ha ellenáll a melleknek, támogatja az AIDS-betegeket

Egy japán felnőtt műholdas csatorna, az ERO24TV pénzt adományozott az AIDS-tudatosság támogatására, abban az esetben, ha nézőik az interneten kibírják, hogy nem nézik meg a gyönyörű női kebleket.

A múlt héten ért véget az a jótékonysági akció Japánban, melynek neve „a szerelem türelem” volt. Ahhoz, hogy valaki ebben részt vehessen, az kellett, hogy legyen webkamerája. Miután az ügyfél arra kattintott, hogy játszani akar, néhány egyszerű utasítást kapott egy szép fiatal hölgytől.

019

Először is kalibrálni kellett a kamerát, hogy minden játékos arca jól látható legyen, nyitott és csukott szemmel egyaránt. Ezután kezdődött a játék. Miközben az ember szeme csukva volt, néhány információt mondtak el az AIDS-ről, és időközönként azt hallották a játékosok, hogy „ha a képernyőre néz, gyönyörű női melleket láthat”. Ha valaki engedett a csábításnak, és kinyitotta a szemét, a játék abban a pillanatban véget ért, és a játékos kiesett.

033 054

Ha valaki mégis erős tudott maradni, és nem bámulta meg a kebleket, a cég minden esetben 5 jent (kb. 12 forint) adományozott a STOP! AIDS jótékonysági alapba.

026

Kétségtelen, hogy az ERO24TV egyedülálló módon támogatja az AIDS-megelőzést, és közben próbára teszi az emberek türelmét. Persze azt gondolom, sokkal jobban lehetne támogatni bármilyen akciót, ha valaki azért fizetne, hogy mennyi ideig vagyunk képesek nézni a női melleket. Biztos, hogy az egész harmadik világ jóllakna.

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez