Zárjuk le a határokat a muszlimok előtt – kivéve, ha pénzzel teli zsebbel jönnek

Donald Trump neve korábban egyet jelentett a pénzzel. Az iparmágnás elképesztő vagyont halmozott fel, és ezért valószínűleg minden eszközt fel is használt. De ez sem újdonság, sem meglepetés nem volt. Amikor azonban belépett az amerikai politikai színtérre, minden más megvilágításba került. A muszlimok ellen uszító milliárdosból lett politikus pedig igencsak ellentmondásos módon viselkedik az iszlám országok gazdagabb lakosaival, mint közembereivel.

A Channel 4 News egy videóban mutatott rá arra, hogy Trump cselekedetei nehezen egyeztethetőek össze politikai szerepvállalásával. A politikus elszánt harcot folytat minden arab és/vagy muszlim ember ellen, aki el szeretne jutni az Egyesült Államokba, sőt még azok ellen is, akik amerikai állampolgárok. Véleménye szerint a terrorizmus “megoldása” az lenne, ha teljesen kitiltanák a muszlimokat az országból.

Persze bizonyára nem az olyan muszlimokra gondolt, mint például a szaúdi üzletember, Adnan Khashoggi, akitől egy harmincmillió dolláros jachtot vásárolt, vagy Alwaleed bin Talal, a szaúd-arábiai királyi család tagja, akinek eladta többségi részesedését a New York-i Plaza Hotelből. Törökországban sem utál mindenkit és mindent, hiszen három éve egy 400 millió fontos áruházat épített oda. 2017-re pedig elvileg készen is lesz a Trump Nemzetközi Golfklub, hol máshol, mint Dubaiban.

A video pedig Trump szavaival zárul:

“Nagyon izgalmas időket él meg a Trump Organisation a Közel-Keleten.”

Ebben biztosak lehetünk. A kérdés csupán annyi, hogy vajon az amerikai muszlimok, vagy az épp odatartók is ilyen izgalmasnak élik-e meg Trump tervezett intézkedéseit ellenük.

Fotó: flickr

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez