Japán pornókirálynő társat keres

Eljött a nagy lehetőség a magányos emberek számára. A volt pornós Maria Ozawa nem akarja egyedül tölteni a karácsonyt.

Magányosnak érzi magát? Irány a Fülöp-szigetek! A volt pornósztár Maria Ozawa azt mondja olyasvalakit keres, aki mellé odabújhat karácsonykor.

A 2015-ös év igen izgalmas volt a színésznő életében: váltott egy nagyot és befejezte az erotikus filmeket. Fő célja ezzel az volt, hogy kibéküljön családjával, akik ellenezték, hogy felnőtt filmekben szerepelt. Nemrég egy Fülöp-szigeteki horrorfilmet forgatott, aminek jövő héten lesz a premierje.

Ozawa 2005 vége óta szerepelt japán szexfilmekben, úgynevezett „Japanese Adult Videó”-kban. Külső megjelenése származásánál fogva egyedülálló, ugyanis japán és kanadai félvér. Az ebből fakadó egzotikus kinézete valószínűleg nagyban hozzájárult gyors sikeréhez. Nemrég egy interjúban kijelentette, hogy a karácsonyt nem szeretné a Fülöp-szigeteken egyedül tölteni, így jelenleg partnert keres magának.

maria-ozawa-pictures-5

Figyelembe véve népszerűségét a hír gyorsan terjedt, és máris sok-sok rajongó, akik valószínűleg követik karrierjét, ezrével jelezték szándékukat az interneten.

Első pillantásra azonban úgy tűnik Ozawa csak alkalmi partnert keres, kizárólag az ünnepekre, a téli magány ellen, de lehet, hogy a színésznő arra készül, hogy megállapodik. Ezt is elmondta, hogy szeretne véglegesen a Fülöp-szigeteken maradni. Most lakásvásárláson gondolkozik.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez