Pánik a fedélzeten – megpördült a levegőben a gép

“Örülök, hogy életben vagyok” – mondta a repülés közben oldalára fordult American Airlines repülőgép egyik utasa. A személyszállító éppen Milánó felé tartott helyi idő szerint vasárnap este, mikor erős turbulenciába ütköztek. Az utasok közül heten megsebesültek, többen elájultak.

Kényszerleszállást hajtott végre Kanadában egy amerikai utasszállító, amely 90 fokot pördült a levegőben. Az utasok közül sokan elájultak, hét embert kórházba szállítottak.

Az egyik utas a kanadai CBS híreknek elmondta, hogy örül, hogy életben maradt, mert nagyon ijesztő volt az incidens. Egész idő alatt imádkozott, hogy minden rendben legyen.

Egy másik utas elmondása szerint teljesen az oldalára fordult az utasszállító, a gépben minden össze-vissza repült, nagyon intenzív szituáció volt. Az előző utashoz hasonlóan neki is halálfélelme volt. Az emberek először kiabálni kezdtek, majd minden elcsendesült, sokan elájultak.

Négy mentő és három tűzoltókocsi sietett a kanadia kényszerleszállás helyszínére, de senki nem sérült meg életveszélyesen.

A gépen több mint 200-an utaztak, közülük 3 utasszállítót és 4 utast kellett kórházba vinni. A légitársaság éjszakára Kanadában tartotta a gép utasait, jelenleg Milánóba szállításukon dolgoznak.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez