Kislányaival vodkázott az apa, börtön lehet belőle

„Mondjunk tósztot!” – emeli poharát egy asztanai apuka és lánykáival együtt issza ki a vodkáspoharat. A Youtube-ra kikerült videó miatt napok óta háborog a kazah közvélemény.

Körülbelül három és hat évesek lehetnek a lenti videó apró szereplői. Láthatóan élvezik, ahogy idióta apjuk mulatozik velük és vodkával itatja őket. Ráadásul a sokkoló esetre őmaga hívta fel a rendőrség figyelmét.

Panaszt nyújtott be ugyanis, amiért barátja feltöltötte a netre a felvételt. Szerinte ezzel megsértették magánéletét. Ő meg a gyermekjogokat – ebbe nem gondolt bele.

Bár saját bevallása szerint szódával itatja a gyerekeket a 34 éves apa, a KTK tévé beszámolója szerint hat millió tenge, de akár börtönbüntetés is várhat rá amiért kiskorúakat bátorított antiszociális viselkedésre.

Másik eset is borzolja a kazahok idegeit. Január elején egy újszülöttet dobott ki az autójából egy nő Dél-Kazahsztánban, a kisfiú meghalt.

A gyanúsított, az 54 éves Bahitgul Bajszengerejeva az áldozat kiskorú anyjának örökbefogadó anyja. A terhességét eltitkoló lány valószínűleg idő előtt szülte meg gyermekét az autóban.

Az örökbefogadó anya később azt mondta a rendőrségnek, hogy félt és azért dobta ki a csecsemőt az útra, mer nem tudott adoptált lánya terhességéről.
Az eurasianet.org beszámolója szerint Bajszengerejevát és a kisfiú 18 éves apját vonják majd felelősségre.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez