Komoly kis csapat jött össze Jack Ma davosi bulijára

Jack Ma Alibaba vezér tegnap esti davosi Világgazdasági Fórum apropóján rendezett privát partijára csak alig 30-40 vendég volt hivatalos, de a rövid lista elismerésre méltóra sikeredett.

 

jack_ma_davos_party-1.jpg

Ma célja a bulival az volt, hogy kicsit enyhítsen a Kínával kapcsolatos aggodalmakon és elmagyarázza vendégeinek, nyugi, Kína jelenleg gazdasági átalakuláson megy át, export után import által irányított gazdasága lesz, ami bizony hosszú folyamat, de minden rendben lesz.

jack_ma_davos_party-2.jpg

Lássuk csak, kik is buliztak tegnap a pici Jack-el: Nagyágyúnak nyakkendő nélkül mindjárt itt van David Cameron miniszterelnök, és jött persze Bono, Leonardo DiCaprio, és a legnagyobb Alibaba rajongó Kevin Spacey is.

jack_ma_davos_party-3.jpg

A celebeken kívül az üzleti világ is tisztességesen képviselte magát a vacsin. Ott volt a Cisco vezér John Chambers, a Coca-Cola vezér Muhtar Kent, Penny Pritzker az USA Kereskedelmi minisztere, a JPMorgan Chase főnöke Jamie Dimon, a UPS dirije David P. Abney, a volt ausztrál miniszterelnök, Kevin Rudd, a volt miniszterelnök Tony Blair és az új kanadai minisztrelnök Justin Trudeau.

jack_ma_davos_party-4.jpg

Forrás: Pekingi Kacsa blog

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez