Nagyon beijedtek az ultramacsók – ki nem találod mitől

Február hatodikára tervezték volna összejöveteleiket a “Return of the Kings” hálózat tagjai. Vezetőjük Roosh Valizadeh azonban lemondta az egészet. Félnek.

Daryush “Roosh” Valizadeh-nél nehezen lehet  gyűlöltebb figurát találni a nők körében. Az   iráni-örmény családból származó, de már Amerikában született  fiatalember ugyanis meglehetősen szélsőséges elképzelésekkel rendelkezik a nőkről. Ezeknek az elképzeléseknek pedig hangot is ad, több könyvét adták már ki, és számos előadást is tartott,  nem is szólva intenzív internetes aktivitásáról. Minden csatornán nagyjából ugyanzt mondja: a nőket úgy lehet legkönnyebben “fleszedni”, ha izoláljuk őket, elvisszük valahová, aztán “megtörjük az ellenállásukat”. Szerinte “nem kell mindenre engedélyt kérni”, sőt, ha magánterületen történik a nemi erőszak, azt nem is szabadna büntetni. Bár alapvetően világi érvekkel támogatja meg  véleményét – és híveinek túlnyomó többsége is a fehér heteroszexuális férfiak közül kerül ki, ha támadják gyakran veszi elő a “muszlim  kártyát”, mondván, aki őt kritizálja, az bizonnyal iszlamofób, mert ő csak a tiszta iszlámot követi, amit síita szülei ráhagyományoztak.

A z újból megtalált férfiasságért lelkesedő követőiből kis csoportokat is igyekezik szervezni, ennek a társaságnak lenne a neve a Return of the Kings – királyok visszatérése . Roosh V-t azonban már elég sok helyre nem engedik be. Ausztrália jelezte hogy nézetei miatt nemkívánatos az országban. Petíció indult, hogy könyveit távolítsák el az Amazonról is. Kanadában pedig egy női bokszklub jelezte, hogy, ha be meri tenni a lábát az országba, akkor  annak nem lesz jó vége Most hét végére szervezett volna a világon több városban is összejöveteleket, ahol titokban találkoztak volna a macsók. Előre ki volt kötve, hogy nők és melegek nem mehetnek.  Ezek lettek volna azok a helyek, ahol majd “igazi férfias barátságok köttetnek” (de semmi buzulás!). Hát nem lettek. Roosh az utolsó pillanatban közölte, hogy mindent visszavon, mármint a nézeteit a férfiasságról azt ne, csak a rendezvényeket. mert félnek. Nem érzik magukat biztonságban.  Fenyegetéseket kaptak nőktől, hogy majd odamennek, és levideózzák őket. Hát azt inkább ne.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez