Szelfiztek egyet, aztán megölte a nőt

Az eset Indiában történt – egy fiatalember elvitte egy nőt egy teaültetvényre, majd egy jó szelfi után megölte – és történetnek nem is ez a legdurvább része.

A 27 Ashish Kumar már régóta ismerte a nálánál három évvel idősebb, férjezett Gurpeet Gaurt. Egy ideig a nő és férje tőle béreltek szobát, de elköltöztek. Hogy pontosan milyen volt a kapcsolatuk, és egy nagyobb kölcsön, vagy szerelmi háromszög áll a háttérben, nem tudni. Kumar mindenesetre egy napon elhívta  Gaurt egy beszélgetésre egy közeli teaültetvényre. A nő fel is ült Kumar motorjára, és kimentek a városból. A naplementében még nyomtak egy mosolygós szeflit, aztán Kumar megragadta Gaur sálját, és fojtogatni kezdte a nőt. A sikoltozásra a szomszédok is elindultak megnézni mi történik, de addigra már csak a halott nőt találták meg, Kumar elhúzott a motorral.

A gyilkos személyét felderíteni i azonban nem volt éppen rendőri mestermunka – a fiatalember ugyanis a Whatsapp profilján profilképnek állította be azt a szelfit, amit pár perccel korábban készített,  bemutatkozó szövegében pedig szépen leírta, hogy aki mellette látszik, az már nem él, mert megölte. Megfogni viszont még nem sikerült – a motorral ismeretlen helyre távozott, India pedig elég nagy. De a rendőrség ígéri, hamar elfogják.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez