Önkéntesek jelentkezését várják az Afrika Expóra

2016. március 4-6 között kerül megrendezésre a V. HTCC Afrika Expo és Vásár, amire önkéntesek, főként diáklányok jelentkezését várják. Önkéntes munkát bármilyen korosztály tagja végezhet, így, ha elmúltál 16 éves és szívesen részt vennél egy dinamikus csapat sikereiben, itt az alkalom!

A Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ idén 5. alkalommal rendezi meg a Hungexpo Budapesti Vásárközponttal közösen Magyarország legnagyobb, Afrikával foglalkozó szakmai fórumát, melyet különböző konferenciákkal, kiállításokkal és kulturális rendezvényekkel kötöttek össze. A háromnapos rendezvényen 13 afrikai ország és 26 kiállító képviselteti magát.

A rendezvény lebonyolítására a szervezők, köztük a Magyar Afrika Társaság önkéntesek jelentkezését várják. Főként olyan diákokét, akik még nem teljesítették kötelezően előírt 50 órás közösségi tevékenységüket. A kiválasztás során előnyt jelent a jó kommunikációs készség, a jó megjelenés, illetve az angol, a német vagy a francia nyelvtudás. A jelentkezők számára fontos tudni, hogy önkéntes tevékenységről van szó, ami értelemszerűen nem jár fizetséggel. A háromnapos rendezvénysorozat minden nap délelőtt 10 órától kezdődik és este 18 óráig tart.

A fényképes önéletrajzokat és a rövid motivációs leveleket az ozs@ahu.hu és a sooskinga@ahu.hu e-mail címre várják.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez