Megjárta az erőszakoló – a nő a levágott farkával ment a rendőrségre

Emlékeznek, amikor a bácsi áramot vezetett a kerítésbe, hogy feltartóztassa a kertjében garázdálkodó tolvajokat, de végül egy gyermekkel végzett a magas feszültség? Hasonlóan nehéz igazat adni a következő indiai esetben.

Döbbenten figyelték egy három gyermekes anya bizonyítékát a churhati rendőrök. Az őt megerőszakoló férfi levágott péniszét vitte be az őrsre a 32 éves nő.

Elmondta, míg férje egy másik városban dolgozik, ő lányaival és sógorával osztotta meg otthonát – eddig. A rokon ugyanis napok óta rendszeresen megerőszakolta, aminek egy sarlóval vetett véget az áldozat.

A rendőrség azonnal indult, hogy ellássák a férfi sebeit. Ő azonban akkorra már felakasztotta magát a ház oldalánál.

A Times of India beszámolója szerint gyilkosság vádjával eljárást indítottak a nő ellen, aki mentálisan teljesen egészséges.

A nőkkel szembeni erőszak és diszkrimináció mélyen gyökerezik a rendíthetetlenül patriarchális Indiában. A társadalom 2012-ben kapta fel a fejét, miután megerőszakoltak és meggyilkoltak egy diáklányt. Bár a 2013-as tüntetések után a kormány szigorította a szexuális bűncselekmények szankcióit, továbbra is hallani hasonló eseteket.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez