Nézzen pornót – megmentheti vele a bálnákat

Bármilyen furcsán hangzik: ezentúl azzal, ha pornót nézünk, segíthetjük az állatvilágot. A Pornhub nevű, egyik legnépszerűbb pornóoldal adománygyűjtést indított, hogy segítse a bálnákat.

Szombattól, azaz február 13-tól, ami a bálnák világnapja, a montreali székhelyű pornóoldal arra kéri az embereket: nézzenek pornót, hogy megmentsék a bálnákat. Egészen február végéig tart az akció, melynek során minden 2 ezer megtekintés után az oldal adományoz 1 centet egy bálnák megmentésével foglalkozó szervezetnek. A terv az, hogy összegyűjtsenek 30 ezer dollárt, ami 6 milliárdos nézettséggel egyenlő. Az India Times cikke szerint az oldalletöltések száma már közel másfél milliárd.

gertgerger

„Ez a kezdeményezés lehetővé teszi számunkra, hogy megmutassuk az őszinteséget és a tisztességet, ami akkor jelentkezik, amikor bolygónk egyik legszebb élőlényét kell megmenteni. Ezeknek az állatoknak segítségre van szükségük” – mondta Corey Price, a cég alelnöke.

A Pornhub oldalától egyébként nem idegenek az ilyen jellegű kampányok. A társaság korábban az emlőrák és a hererák betegségek támogatására gyűjtött.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez