Kamionnal furikázott a kutya, össze is törte

Egyes kutyákat néha a legegyszerűbb trükkökre sem lehet megtanítani, például még pacsira sem. Minket figyelve azonban számos dolgot megtanulnak, például hogy hogyan nyissák ki az ajtót, a hűtőt, vagy éppen hogyan vezessenek autót.

Egy nevét elhallgatni kívánó golden retriever elkötött egy kamiont az Egyesült Államok Mankato városában. Egy helyi lap szerint a sofőr üresben hagyta a járművet, és elment vécére, amikor a kutya bemászott, és „valahogy” sikerült sebességbe tennie. Vezetői képességei talán még megfelelőek lettek volna, de használható végtagok és hüvelykujj híján végül összetörte a járművet. Kutya egy helyzet, az biztos, főleg a kamion tulajdonosa számára.

Egy járókelő meglepve tapasztalta, hogy szépen halad a teherautó, és senki nem ül a volán mögött. Felmászott hát, hogy megállítsa, majd az utastérben találkozott a bűncselekmény elkövetőjével, aki a volán mögött ült.

A helyi rendőrség parancsnoka azt mondja: a teherautó lement az útról, és egy fának ütközött. Hogy ki a kutya gazdája, és hogy milyen terv volt a lopás mögött, azt nem tudják. Csak azt tudják, hogy a tettes egy kutya.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez