Húsvétkor nyílik a legújabb családbarát szálloda, a Tündérkert Hotel

Az aktív pihenést és a családi kalandozásokat kedvelők örömére, húsvétra megnyitja kapuit Noszvajon a Tündérkert Hotel, nem csak tündéreknek!

Huncut srácok, örökmozgó tesók, „ördögfiókák” és családjaik kedvencévé válhat a szálloda hamarosan, hiszen Noszvaj és Eger környéke ezernyi látnivalót tartogat a kirándulóknak és kikapcsolódni vágyóknak. Lóháton, kerékpárral, csacsifogattal vagy éppen hátizsákkal és túrabakancsban is érdemes bebarangolni az ország legtisztább levegőjű táját, mely híres gazdag növény, lepke és madárvilágáról, no meg a szilvalekvárjáról.

A Tündérkert Hotel kifejezetten pénztárca kímélő, családbarát árakat és csomagokat kínál, 10 éves kor alatt pedig díjmentes, hogy minél többen élvezhessék az aktív családi pihenés élményét a tündéri szépségű környezetben. A vintage stílusban kialakított szálloda a De la Motte kastély szárnyában 36 szobával, hangulatos kis fürdőházzal várja a családokat egy buja zöld arborétum és 10 hektáros erdő ölelésében. Ez a meseszép környezet a romantikára vágyó párok számára is kihagyhatatlan élményt nyújt, éppen ezért kifejezetten az Ő részükre készült 6 különleges mini lakosztály a kastély főépületében!

A szálloda Ambrózia Bisztrója specialitásával, a palacsinta különlegességekkel a hotel vendégein kívül a kastélymúzeum látogatóit, a környékbelieket, az átutazókat és a kirándulókat is várja.

A próbaüzemelés már húsvét előtt megkezdődik, és a nyitási akció keretében a rendkívül kedvező árú csomagok most további 20 %  kedvezménnyel elérhetők.

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez