Első hely az év leggázabb apukája versenyen

Egy kínai férfi úgy döntött, a gyereke felnevelésével járó kellemetlenségek helyett, inkább megajándékozza magát egy új iPhone okostelefonnal és egy motorral. Na persze a gyerekért kapott párezer dollárból.

A 18 éves férfi, A Duan még tavaly márciusban döntött úgy, hogy eladja saját gyerekét. A Duannak egy még nála is fiatalabb, kiskorú lánytól, Xiao Mei-től született gyereke. A gimnáziumot nem végezte el és egyre nyilvánvalóbbá vált számára: nem kíván a gyereknevelés nehézségeivel szembenézni.

Napjait főként internetkávézókban töltötte, így ismert meg a neten egy férfit, aki szívesen „megszabadította” volna őt lányától. Egy kis alkudozás után végül 3,520 dollárnyi jenben egyeztek meg, ami körülbelül egy millió forintnak felel meg. Az összeg elég lett volna egy iPhona 6-ra és egy motorra, így A Duan minden vágya teljesült volna.

A dolog egészen szerencsésen folytatódott, hiszen egy felnőtt férfi ritkán akar vásárolni gyereket anélkül, hogy annak komoly fizikai és lelki bántalmazás legyen a vége. A vásárló ugyanis testvérének szánta a 18 hónapos kislányt, akinek nem lehetett saját gyereke.

Természetesen hamar felmerültek kérdések a semmiből előbukkant kislány láttán, így a rendőrség is nyomozásba kezdett. Végül megtalálták mind a két szülőt. Az anyát két és fél év felfüggesztett börtönbüntetésre, az apát három év letöltendőre ítélték. A vásárló is bíróság előtt áll, az ő ítéletéről még nem döntöttek.

Mivel a kislány vérszerinti szülei egyértelműen magasról tesznek arra, hogy mi történik vele, az üggyel foglalkozó bíró úgy döntött, a vásárló testvérénél hagyja őt. Ő ugyanis kiemelkedően jól bánt a gyerekkel és szegény másra nem számíthatott.

Fotó: Public Domain Pictures

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez