Putyin új barátnője: az amerikai milliárdos ex-neje

Nem akárkivel, hanem éppen Rupert Murdoch korábbi feleségével, Wendi Denggel jár az orosz elnök. Állítólag komoly a kapcsolat.

Miután 2014 áprilisában a Kreml is megerősítette Vlagyimir Putyin és Ljudmila Putyina válását, egyből megindultak a pletykák az orosz elnök magánéletéről.

Hosszú ideig tartotta magát a hír, hogy Alina Kabajeva orosz tornász és Vlagyimir Putyin egy pár. Sőt, tavaly év elején a harmincas nő terhességéről és szüléséről kezdett írogatni a német Bild, amit viszont alaptalannak nevezett a Kreml.

Most az amerikai US Weekly boronálta össze az orosz államfőt és Wendi Denget. Állítólag egy Putyinhoz közeli forrás komolynak nevezte kettejük kapcsolatát.

A most 47 éves nő 14 évi házasság után vált el az amerikai médiamágnás Rupert Murdoch-tól 2013 júniusában. Azóta hírbe hozták már az egykori brit miniszterelnökkel, Tony Blairrel is.

Hogy mennyire igaz a mostani Putyin-pletyka, nem tudni. Az igazság aligha derül ki magától az orosz elnöktől, aki híresen szűkszavúan nyilatkozik magánéletéről. Mindenesetre a brit Daily Mail március 28-án a szintén orosz befolyásos üzletember, Roman Abramovics yachtján látta Wendi Denget.

Kép: Rupert Murdoch és Wendi Deng 2011-ben (Wikipedia)

(Visited 3 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez