George Bush-t szolgálta ki, aki elég rendesen jattolt

Rengetegen osztják meg egy leisaiscool nevű Twitter felhasználó fotóját, melyen a volt amerikai elnökkel és feleségével pózol, ezzel a felirattal: „Bush tervelte ki a 911-et, de jó fej volt és rendes borravalót adott.”

zkcj8wqblsx9vywmq4ueu2fsy0l6n18lydmkzt771x5rgwpyofzsjdvsuwd9t3fu

Leisaiscool elmondta, hogy Bush bőkezűen fizetett, az összesen 21,47 dolláros végösszeghez még 40-et dobott hozzá. A volt elnök egy pohár vizet, hamburgert és hozzá hagymakarikákat ebédelt, hozzátéve, hogy semmiképp ne kerüljön az étele közelébe mustár – ami ugyebár egy kicsit sem fura. Még ennél is ezerszer normálisabb dolog, hogy állítólag mindenkit „baby-nek” hívott az étteremben a volt elnök.

A „George Bush tervelte ki a 911-et” már egy elég régi mém, ami elsősorban az összeesküvés elméletek hívőinek kifigurázására használnak. Na, nem mintha alaptalan lenne legalább az egyik szemöldök felvonása, ha a World Trade Centerek elleni terrortámadás részleteivel szembesül az ember.

Mindenesetre Leisa többször is elmondta, hogy természetesen nem hisz semmiféle összeesküvés elméletekben, csupán viccelni akart. Egy valami azonban biztos: jet fuel can’t melt steel beams avagy a kerozin nem képes megolvasztani acélgerendákat.

B-mIaCmWwAA-B1t

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez