Álmában érte a halál a gyönyörű pornószínésznőt

31 éves korábban elhunyt Amber Rayne pornósztár, aki Los Angeles-i otthonában találták meg holtan az ágyában. A pornószínésznő egyike volt annak a nyolc nőnek, akik azzal vádolták meg a pornóipar egyik nagyágyúját, James Deen-t, hogy megerőszakolta őket.

Amber Rayne 10 évig dolgozott a pornóiparban, több tucat jelenetben szerepelt. Halálának pontos okát még senki sem tudja, ehhez ugyanis előbb megkell várni a boncolás eredményét. 2013-ban rákot diagnosztizáltak nála, ezért több kemoterápiás kezelésen is átesett. Hirtelen halála azonban megrázta az amerikai pornóipart, ugyanis mindenki azt hitte róla, hogy jól van és egészséges.

Rayne egyébként azzal került nemrég a címlapokra, hogy korábbi jó barátját, James Deen pornószínészt azzal vádolta meg, hogy forgatás során megerőszakolta őt és csúnyán bántalmazta is. Rayne után még tovább hét pornószínésznő is hasonló történetekkel állt elő Deen-nel szemben, aki viszont mind a mai napig tagadja az ellene felhozott vádakat.

Rayne egyébként húszévesen lépett be az iparba. Emellett diplomát is szerzett a California Egyetemen, ahol művészetet, színjátszást és történelmet tanult.

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez