Egsézen durva átalakulás – így lesz valaki bankárnőből hím sárkány

A nők elsárkányosodásáról sokat beszélünk – de ez azért több az átlagnál. Egy volt bankár drasztikus műtéten ment keresztül annak érdekében, hogy úgy nézzen ki mint a misztikus állat: a sárkány.

Az 55 éves Eva Tiamat Medusa teljes arcát tetoválás fedi, a nyelve is villásra van vágva. A nő számos fájdalmas eljáráson ment keresztül, az elmúlt években többek között az orrát és a fülét is megműttette, de a fogait is átalakították, a szemét is kiszínezték.

A nő egyébként Tiamatnak nevezi magát – a név az ókori akkád mitológiából származik, ott az teremtés előtti káoszt  megtestesítő óceán istennőjének neve, amit manapság egy videójáték sárkányára illesztettek Tiamat teljesen a mitikus szörnyként gondol magára, és azt szereti, hogy Sárkány Ladynek hívják. Honlapján azt írja: én vagyok a Sárkány Lady, olyan műtéteket végeztetek el magamon, amivel egyre inkább magam mögött hagyom az emberi létet. Ez vonatkozik a nemiségemre, a bőrömre is.

94659630_restricted-Tiamat-1-large_trans++b92tjdM8a8axpX21sJXaAm5a1BdXokPPwqBEX-RuScI

Tiamatnak van egy facebook oldala, amit nagyon sokan követnek, és gyakran beszél magáról a Youtube-on is.

94659633_restricted-Tiamat-2-large_trans++qCADj9j4kuFL52jgmeVZyqSUfeVhyRkJV7a6rnVwfEc

„Nem érdekel mit mondanak rólam az emberek, ha kell harcolok a világ ellen, de soha nem fogok lemondani erről”- írja facebook oldalán. Nemiségét tekintve valahol a férfi és a nő között van félúton.

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez