Megnyílt a talaj a politikus alatt Indiában

Éppen újságírókkal beszélt Poonam Maadam indiai politikusasszony, amikor a lába alatt beszakadt a talaj és a szennyvízcsatornába esett. Mindez a véletlen műve, vagy a sors akarta így?

Hogy nem nyeli el a föld? – hangzik a kérdés egy-egy korrupt politikus hazugságával kapcsolatban. Indiában meghallgattatott a sóhaj és valóban megnyílt a föld az egyik parlamenti képviselő alatt. A sors fintora, hogy a 41 éves Poonam Maadam éppen egy nyomornegyed lakóinak ügyében intézkedett.

Fel szeretnék számolni a nyugat-indiai Dzsamnagar nyomornegyedét és az ottani lakókat a reptér közelébe költöztetné az önkormányzat. A program összesen 237 családot érint, akik viszont a bíróságtól kértek több időt a kilakoltatásra.

Értük emelt szót a helyszínen Poonam Maadam, amikor a baleset történt – számolt be a The Indian Express. Éppen további két napot kért az érintetteknek, amikor a lába alatt beszakadt a körülbelül 2,5 méter mély csatornát lefedő ideiglenes járda. Így a politikusasszony és még négyen a szennyvízcsatornába estek.

Maadam asszony végtagjai sérültek meg és egy körülbelül tíz centis seb keletkezett a fején. A többiek is csak könnyebb sérülést szenvedtek. Mindezek ellenére sok kommentelő vihorászik a politikust elnyelő eseten.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez