Vidámparkot épített a hátsó kertjébe

Steve Dobbs kaliforniai nyugdíjas mérnök, akinek eltökélt szándéka volt, hogy valami különlegeset alkosson unokái számára. Az egész egy Thomas, a gőzmozdonnyal kezdődött, de a gyerekek hamar ráuntak. Dobbs viszont nem hagyta annyiban és egy miniatűr vidámparkot épített a hátsó kertjébe.

Három évvel ezelőtt még csak Thomas állt magányosan a kertben, de ahogy az unokák ingerküszöbe nőtt, úgy fejlesztette apró vidámparkját Dobbs is. Így lett végül az egészből a Dobbsland.

“A fiatalabb unokáim odáig voltak Disneylandért” – mondta el a The Orange Country Registernek. – “Azt szerettem volna, ha sokat járnak hozzám, de nehéz egy valódi vidámparkkal versenyezni.”

Szép lassan egyre több, nagyobb és extravagánsabb játék került a kertbe. Mostanra pedig találkozhatunk itt Némó nyomában tengeralattjáróval, Micimackó kisházzal, de van a 2013-as Jégvarázsból másolt kastély is.

A Dobbsland ugyan csak a család és a barátok számára látogatható, de azért most mi is betekinthetünk pár perc erejéig a vidámparkról készült rövid videón keresztül.

Fotó: YouTube

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez