Emberrablás Brazíliában röviddel az olimpiai előtt – 28 millió fontot kérnek Ecclestone anyósáért

Négy műanyag zacskóban várnak csekély 28 millió fontot – angol pénzben – a becsületes emberrablók Brazíliában, ahol elkapták a Forma 1 főnökének anyósát. Bernie Ecclestone nem szűkölködik: ő Nagy-Britannia negyedik leggazdagabb embere! Vagyonát 3,2 milliárd fontra, vagyis 4,2 milliárd dollárra becsülik. Ezért is kérik az emberrablók a pénzt angol fontban…

Brazíliában az emberrablás meglehetősen gyakori, ezért a gazdag emberek testőröket alkalmaznak. Nem lehet tudni, hogy voltak-e testőrei a 67 éves hölgynek, aki San Paulóban élt. Ecclestone ott ismerkedett meg a lányával, aki csak 38 éves, miközben a férfi már 85. 2009-ben Interlagosban találkoztak egy brazil Nagydíj alkalmából. Ecclestone elvált brazil neje kedvéért. A válópere állítólag Nagy-Britannia legdrágább ilyen vállalkozása volt.

Az emberrablás megnöveli a kétségeket a riói olimpia biztonsága iránt, bár a hatóságok azt állítják: minden rendben lesz! A stabilitást a politikai helyzet sem növeli, hiszen az államfőt korrupciós vádakkal állították félre és a hatalmi struktúrában teljes a bizonytalanság. Csak az a biztos, hogy Rióban olimpia lesz. Kérdés, hogy előkerül-e addig Ecclestone anyósa, akiért csekély 28 millió fontot kérnek az emberrablók Brazíliában?

Fotó: Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez