Földi paradicsomot nyert egy sorsjeggyel

Egy ausztrál férfi 16 szobás csendes-óceáni üdülőhelyet nyert 49 dolláros sorsjeggyel. A földi paradicsom ilyen könnyen elérhető.

A napsütötte Kosrae-sziget Mikronéziához tartozik a Csendes-óceánban. Kristálytiszta víz és érintetlen strandok, a legtöbb utazónak maga a valóra vált álom. Egy szigetlakó élete tele van mosollyal és játékkal. Festői hegyek és sűrű dzsungel borítják, buja folyóvölgyekkel és csodálatos kilátással. A víz alá merülve megcsodálhatjuk második világháborús hajók roncsait is. Ki ne akarna egy ilyen helyen élni?

A sziget és a rajta lévő Nautilus üdülő tulajdonosai, Doug és Sally Beitz úgy döntöttek, hogy hazamennek, 22 évvel azután, hogy az üdülőt létrehozták. A szokásos módszerek helyett pedig inkább a sorsjegyeket adtak el, a nyertes magáénak tudhatja a csodálatos helyet.

A hangulatos ingatlanon 16 szoba található, trópusi kert, búvárközpont, privát strand, és ez az óriási medence.

daefrfgrefg

A nyertes Joshua lett, Ausztráliából. A sorsolást megelőzően a sziget tulajdonosa azt mondta: reméli, hogy olyan fog nyerni, aki szereti a meleg időjárást, szeret új emberekkel találkozni a világ minden tájáról, és szereti a kalandokat.

A sorsolást egyébként a facebookon tartották, és elsőre nem is volt könnyű elérni a nyertest. Végül sikerült és tudatták vele a hírt. Joshua tehát tulajdonosa lett az üdülőhelynek. Amit Doug és Sally Beitz 1994-ben építettek, de most úgy érezték: ideje visszatérni Ausztráliába. Az ötlet annyira sikeres volt, hogy több tízezer sorsjegyet értékesítettek világszerte.

Nézze meg, hol fog élni Joshua:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez