Élőben fenyítette tinilányát egy ledér szelfi miatt (16+)

Shanavia Miller nagyon szereti 16 éves lányát. Ezt a Facebookra is kiírta, miután jól elagyabugyálta szíve csücskét egy szelfi miatt.

Semmi mást, csak egy törölközőt viselt egy szelfin a Georgiában élő Shanavia Miller kamasz lánya. Büszkén posztolta is a Facebook-ra. Anyja viszont nem örült. Sőt, gyanítani kezdte, hogy már szexel a lány – írja a brit Daily Mail.

Hogy még visszaterelje a helyes útra, furmányos fenyítést fundált ki. Élőben, a Facebook-on verte meg a lányát. Előbb egy furnérlemezzel, később a saját kezével – látható az ötperces lenti felvételen. A végén azt is kijelenti az anya, hogy ezentúl ő kezeli gyermeke Facebook-adatlapját.

Hogy ki volt a jelenet operatőre, nem tudni. Ahogy azt sem, vajon a kemény fenyítés megbánásaként írta-e ki a Facebookra a nő: “Teljes szívemből szeretem a lányomat, bármi is történjék ezután.” Mindenesetre a rendőrség felfigyelt az ügyre és kikérdezte a megfenyített kamaszt, biztonságban érzi-e magát az édesanyjával. Bár igen volt a válasz, azért a gyermekvédelem is vizsgálódni kezdett.

Kép: pexels

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez