Erőszakot játszanak a gólyatáborokban

Szingapúri egyetemisták nemi erőszakosat játszanak a gólyatáborokban. Az egyetem vizsgálja az ügyet.

A diákok azt mondják: szexuális töltésű játékokat, köztük szimulált nemi erőszakot szoktak játszani a gólyatáborokban. A Szingapúri Nemzeti Egyetem (NUS) – Ázsia egyik legjobb felsőoktatási intézménye – közölte: komoly fegyelmi eljárást indít azok ellen, akik mások méltóságát ilyen módon besározzák.

A helyi The New Paper nevű lap riportja indította el a botrányt. Eszerint a „szexualizált” táborokba több száz diák jár. A cikk megjelenése után óriási volt a felháborodás. Abban ugyanis az állt, hogy az egyik ilyen táborban egy fiú és egy lány eljátszottak egy jelenetet, melyben egy férfi megerőszakolja a saját húgát. A lánynak le kellett feküdnie a földre, majd a fiú szétnyitotta a lány lábát, és felette fekvőtámaszozott. Legalábbis ezt nyilatkozta az egyik diák a lapnak. Állítólag más játékokban azt kérdezték a lányoktól, hogy ki a legfeslettebb közülük, és ki akar testnedveket inni?

A felsőoktatási miniszter azt nyilatkozta, hogy véget fognak vetni az ilyen eseteknek.

„A tevékenység egy táborban lehet szigorú, kreatív, sőt vad is. A diákok túlléptek egy határt” – írta Ong Ye Kung a facebookon.

„Arra kényszeríteni másokat, hogy játsszák el a nemi erőszakot, nemcsak kigúnypéja a nemi erőszak áldozatainak valódi szenvedését, de meg is alázza a lányokat” – tette hozzá. A diákok maguk szervezik ezeket a gólyatáborokat,  beavatási rítusként az egyetemi életbe.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez