Ingyen ebéd szexi lányoknak

Nincs ingyen ebéd – tanítja a klasszikus közgazdaságtan. De van – állítja Bianca McDonald, aki nemrég vette át a népszerű Pettersham Inn ételbárt Sydney-ben.

Hot Girls Eat Free! Szexi lányok ingyen esznek! – hirdeti a reklám, mely nagy felzúdulást és több televíziós vitát is kiváltott Ausztrália legnépesebb városában.
A Pettersham Inn eredetileg családi pizzéria volt, ám mióta Bianca McDonald átvette az irányítást, új irányt keres. Klub nyílt kizárólag urak számára. Itt félmeztelen pincérlányok segítik az eligazodásban az úriembereket. Magában a bárban viszont mindenkit örömmel látnak, olyannyira, hogy a forró lányok ingyen esznek. Az italért persze fizetni kell. Na de melyik lány számít szexinek? Ez a kérdés komolyan megosztja a közvéleményt Ausztráliában, ahol a szebbik nem több képviselője szerint a hirdetés diszkrimináló. Melyik fiatal nő fogadja el a minősítést, hogy ő nem szexi? Meddig számít valaki fiatalnak? Megannyi fogós kérdés egy kiegyensúlyozott társadalom számára, ahol ilyen problémák kreálnak véget nem érő televíziós vitákat.
Üzleti siker-e a közvéleményt megosztó hirdetés? Egyelőre még nem. Egy hónapja van érvényben, és még csak három lány jelentkezett, hogy ingyen szeretne enni abban az ételbárban, ahol a szexi lányoknak nem kell fizetniük a kajáért Sydney-ben.
(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez