Miért ölt meg a brit bankár két indonéz prostituáltat Hongkongban?

Ezt kell kiderítenie a bíróságnak, mely előzetesen meghallgatta a 31 éves bankárt, aki a Bank of America sokat ígérő ifjú tehetsége volt Hongkongban.

Aztán a rendőrség egy leszúrt indonéz prostituáltat talált a bankár lakásának balkonján egy bőröndben. Egy másik összeszurkált és halott indonéz prostituált az ágyon feküdt. Mindenütt kokain. Az ígéretes ifjú karrierje kettétört. Pedig a legszebb reményekre jogosított – írja a The Telegraph.
Rurik George Catton Jutting már Cambridge-ben is sztár volt: az egyik diákszervezet elnöke. Bankos karrierjét a Barclay’s-nál kezdte Londonban. Innen ment át a Bank of America-hoz. Az amerikai bank azután Londonból Hongkongba küldte. Lakást béreit a vörös lámpás negyed közelében. Törzsvendég lett hamarosan. A két huszonéves indonéz lányt minden valószínűség szerint ott ismerte meg. Luxuslakása rendszeresen hajnalig tartó bulik helyszíne volt. A brit bankárkolónia fiatalsága ugyancsak kedvelte a helyet. Ahonnan aztán egy hajnalon maga a bankár hívta a rendőrséget. Miután megtalálták a két halott prostituáltat, a rendőrök azonnal őrizetbe vették a jeles ifjút.
fseasefsef
Ha elítélik kettős gyilkosságért, akkor életfogytiglant is kaphat. Maga a per ősszel kezdődik. Hongkong elitje izgalommal várja, hogy mi derül ki, hiszen az ifjú bankár nem volt magányos farkas. Mindenki tudta, hogy a pénzügyi elit köreiben nem ritka a kokainfogyasztás és a prostituáltak igénybevétele. Node egy kettős gyilkosság? Ez mindenkit megdöbbentett, hiszen Hongkongban nagyon ritka az emberölés – különösen ezekben a körökben. Sokan várják kíváncsian az ifjú brit bankár magyarázatát arról, hogy miképp  került egy halott prostituált egy bőröndbe épp az ő luxuslakásának erkélyén, és egy másik miért feküdt élettelenül az ágyon összeszurkálva Hongkongban, a vörös lámpás negyed közelében.
(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez