Luxusszállodák után irodaházakat vásárolt Budapesten a sikeres dubaji üzletember

A Ritz Carlton és az Intercontinental szállodák után újabb ingatlanokra tett szert a magyar fővárosban a dubaji Al Habtoor csoport.

Budapesti ingatlanportfólióját a Rumbach Center Irodaházzal és a Dorottya udvarral bővítette a Khalaf al-Habtoor üzletember elnöksége alatt álló dubaji csoport – adja hírül a Daily News Hungary. A Rumbach irodaház a Deák tér közelében, Budapest történelmi pénzügyi, kereskedelmi és adminisztratív központjában áll, a Dorottya udvar pedig egy korai 20. századi ipari épület Budán, melyben újjávarázsolták a belső tereket, és 21. századi  irodákat hoztak létre.

Khalaf al-Habtoor a leggazdagabb arabok listáján jelenleg a harmincadik helyet foglalja el, és a Magyar Kereskedelmi és Kulturális Központ (HTCC) támogatója. Az arabian.business.com-nak azt mondta: Magyarország vibráló gazdasággal rendelkező ország, ahol gyorsan nő a kereslet az irodapiacon, ő pedig boldog, hogy újabb sikeres vállalkozásokba kezdhet itt. Sokat fektettek be az elmúlt években otthon, az Egyesült Arab Emírségekben is, de folyamatosan keresik a jó külföldi lehetőségeket. Az utóbbi években Magyarország mellett Ausztriában, Londonban és az Egyesült Államokban vásároltak jelentős ingatlanokat.

Fotó: Khalaf al-Habtoor Orbán Viktor miniszterelnökkel a budapesti Ritz Carlton megnyitóján idén májusban.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez