Hogyan csináljunk 15 fontból 15 milliót?

Ha valaki megjósolta a Trump győzelmét, a Brexit népszavazás eredményét és a Leicester futball bajnoki címét, akkor óriási pénzt kaszálhatott a brit fogadóirodákban. Egy a három millióhoz – ennyi esélyt adott az egyik leghíresebb fogadóiroda Donald Trumpnak, a brit kilépési népszavazás sikerének és a Leicester futball csapatának a bajnokság megnyerésére.

A Paddy Power fogadóirodánál senki sem volt oly szerencsés, hogy mind a hármat eltalálta volna. Pedig akkor háromszor öt fontos fogadással 15 millió fontot csináltatott volna! Ami forintban csaknem 5 és félmilliárd.

Bombaévet élnek a fogadóirodák Nagy-Britanniában: már a Brexit népszavazás is minden rekordot megdöntött. Több mint 75 millió fontot kockáztattak meg Őfelsége alattvalói. Többnyire sikertelenül, hiszen arra fogadtak: nem lesz sikeres a Brexit népszavazás. Ugyanis majdnem mindenki ezt jósolta. A Leicester bajnoki címéről a szezon elején még csak nem is beszélt senki! Donald Trumpot pedig a brit bulvársajtó a legutóbbi időkig teljesen lekezelte.

Senki nem jelezte előre a politikai földrengést az USA-ban. Azért a fogadóirodákban sejthettek valamit – több mint 150 millió font volt a fogadások összértéke. A brit populisták már a jövő évi nagy európai választásokra készülnek: Németország, Franciaország és Olaszország szavazói járulnak az urnák elé. A fogadóirodák abban reménykednek: jövőre még többen fogadnak majd, hiszen kiderült az, hogy szerencsés kézzel 15 fontból lehetett volna 15 milliót is csinálni …

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez