Éppen lánya temetését szervezte, amikor meghalt Debbie Reynolds

Az Ének az esőben sztárja, Carrie Fisher édesanyja a hatalmas lelki stressz hatására rosszul lett, nem sokkal később pedig a kórházban elhunyt. 84 éves volt, egy nappal élte túl lányát.

Reynolds az ’50-es és a ’60-as évek Hollywoodjának királynője volt. Az egykori szépségkirálynő éjszakai mulatókban és a Broadway-en lépett fel, innen pedig egy ugrás volt az álomgyár. Húsz évig volt a musicalek úrnője Fred Astaire, Gene Kelly és Frank Sinatra oldalán. A filmezéssel később sem állt le, 2013-ban például a Túl a csillogáson című Sodenbergh-filmben volt látható.

Lánya, a Star Wars-filmek Leia hercegnőjeként ismert Carrie Fisher múlt pénteken kapott szívrohamot egy repülőn, válságos állapotából sajnos a kórházban, több napi küzdelem után sem tudták visszahozni, december 27-én elhunyt. Édesanyját érthető módon mélyen megrázta lánya halála. A tragédia másnapján fiánál, Todd Fishernél járt, akivel Carrie temetését szervezték, amikor rosszul lett. Az idős filmcsillag nem sokkal a kórházba szállítás után elhunyt, egyes források szerint stroke-ot kapott a hatalmas lelki megrázkódtatás miatt. Fia, aki végig vele volt, elmondta, hogy édesanyja utolsó gondolatai elhunyt lánya körül forogtak: „Nagyon szomorú volt Carrie miatt. Azért ment el, hogy újra vele legyen.”

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez