Budapestre is berobog a Zenevonat

Már harmadik éve járja az országot és a határon túli területeket. Több, mint 2 órás időutazás – múltidézés, jó hangulatban. Ezt ígéri a Zenevonat Szuperkoncert-sorozat, melynek Budapesten is lesz megállója, február 12-én.

Emlékeznek még?

Aki szép, aki jó, aki bölcs, aki nem,
Aki fél, aki hős, aki sír, aki nem,
Aki áll, aki fut, aki száll, aki nem,
Mind, mind felszállhat velem.

Ez volt a Zenevonat, az LGT még ma is rengetegszer játszott dala. Most újra élőben hallgathatjuk meg – de nem csak ezt. A zenekar legnagyobb slágereit hozza a Zenevonat Szuperkoncert. Olyanokat, mint az Ő még csak 14, Nem adom fel, Álomarcú lány, A dal a miénk, Miénk ez a cirkusz, Mindenki. Ráadásul két eredeti LGT-tag, Karácsony János és Solti János közreműködésével.

A Zenevonat Szuperkoncert már 3. éve járja az országot és határainkon túl is számos alkalommal nagy sikerrel szerepelt. A produkcióban helyet kapott a fiatalabb generáció is, melynek három olyan képviselője lép fel a műsorban, akik a hazai élvonalba tartoznak. Veres Mónika Nika az LGT női előadóknak írt dalait énekli. Heincz Gábor Biga annak idején egy tévéműsorhoz áthangszerelt néhány LGT dalt, és ez olyan jól sikerült, hogy azóta is ebben a hangszerelésben szólalnak meg a dalok a Zenevonat Szuperkoncerteken. A harmadik fiatal fellépő az Artisjus-díjas Éliás Jr, aki Somló Tamás dalaiból fog idézni.

A zenekari kíséretet az Abrakazabra Zenekar látja el, amely hazánk legnagyobb pop-rock legendáival (Horváth Charlie, Demjén Ferenc, Balázs Fecó, Kovács Kati) és sok mai előadóval (Tóth Vera, Radics Gigi, Vastag Csaba, Tóth Gabi, Bebe, Keresztes Ildikó, Király Viktor ) is dolgoztak, dolgoznak.

A budapesti koncert helyszíne a Budapest Kongresszusi Központ, időpontja pedig február 12., este 8 óra.

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez