A Trónok harcának sztárja a Google-nek feltérképezte Grönlandot

Ha nem teszünk semmit, akkor a globális felmelegedés miatt Grönland a felismerhetetlenségig megváltozik – hangsúlyozta Nikolaj Coster-Waldau dán színész, akit a Trónok harca tett világhírűvé.

Ebben a televíziós sorozatban ő alakítja Jaime Lannister szerepét, aki a legjobb kardforgató volt a hét királyságban mindaddig, amíg le nem vágták a jobbkezét. A Google Street View megbízásából most egy Trekker fényképezőgéppel tett óriási túrát a Zöld szigeten, ahol olvadnak a jégtáblák. A dán színész második otthonának tekinti Grönlandot, mert neje ott született, és most is van ott házuk.

Nikolaj Coster-Waldau az ENSZ jószolgálati nagykövete is, aki küzd azért, hogy az általános felmelegedés ne okozzon általános környezeti katasztrófát Grönlandon. Most a You Tube-on előzetesben számolt be kalandjairól. Hamarosan mindenki virtuális sétát tehet majd Grönlandon, hogy megcsodálja a jég birodalmát, mely már nem sokáig áll fenn, ha minden így megy tovább. Megvannak az eszközök, csakis az akarat hiányzik! A nép akarata változtathat Grönland jövőjén! – hangsúlyozta a Trónok harcának sztárja, aki ezúttal a környezetvédelmi harc hőseként tündököl, amikor mindenki számára elérhető sétavideót készített feleségének szülőföldjéről, Grönlandról.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez