Hajléktalanból trendi hipszter: a spanyol férfi átalakulása után alig ismert magára

“Istenem… Ez lennék én?” – kérdezte Jose, amikor meglátta magát a tükörben, frissen nyírt és festett hajával, és szakállával. Ez azonban még csak a kezdet volt.

Az 55 éves hajléktalant, Jose Antoniot jól ismerték Mallorca fővárosában, Palmában. Legtöbb idejét a Salva Garcia utcán töltötte, és kéregetésből tartotta el magát. Egy nap azonban megszólította a La Salvajeria fodrászat tulajdonosa, és meghívta üzletébe, hogy rendbetegyék a fizimiskáját.

 

José alapos átalakuláson ment keresztül. Elhanyagolt külsejét igényes kinézetre cserélték, haját és szakállát befestették, majd új ruhákat is kapott. A végeredmény megdöbbentő lett. A hajléktalan nemcsak igényesebb kinézetet kapott, ami által jó pár évet letagadhatott a korából is, új stílusának köszönhetően pedig még a nők figyelmét is felkeltette, amikor fotókat készítettek róla az utcán.

Az új külső azonban jóval több volt egy egyszerű stílusváltásnál, hiszen egy új élet kezdetét is jelentette számára. Az átalakulásról ugyanis filmet forgattak, amit a spanyol tévécsatornák is bemutattak, így rengeteg emberhez eljutott Jose története. Egy magát megnevezni nem kívánó cég pedig elhatározta, hogy felkarolja a férfit, anyagi támogatást nyújtva neki, így most már nem az utcán kell álomra hajtania a fejét. – számolt be róla a DailyMail Online.

 

 

(Visited 2 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez