3 éves kisfiú szorult a játékautomatába egy ír kisvárosban

A pajkos gyerek szülei nem lepődtek meg az akción, Jamie ugyanis gyakran kerül hasonló helyzetbe.

Jamie Bracken-Murphy édesapjával és testvérével sétált az ír kisváros, Nenagh utcáin, amikor megtörtént a furcsa eset. Az apuka, Damien Murphy a nagyobbik fiúval leült egy  padra, majd nem sokkal ezután nyöszörgő hangot hallottak. Amikor hátranéztek, látták, hogy a kisebbik fivér, Jamie egy játékautomata belsejéből, az üveg mögül néz rájuk vissza.

000fb2

Jamie ugyanis meglátott egy plüssjátékokkal teli automatát, és szeretett volna hozzájutni a játékokhoz, ezért a nyíláson keresztül bemászott az üvegkalitkába, és végül ott is ragadt. Az apuka azonban ettől nem esett pánikba.

„Egyáltalán nem voltam meglepődve. Nagyon pajkos, eleven gyerek, aki folyamatosan feszegeti a határokat” – mondta a 35 éves édesapa a Telegraphnak.

Szerencsére Jamie sem esett kétségbe, körülbelül 10 másodpercig látszottak rajta az aggodalom jelei, de nem is töltött sok időt a gép belsejében. Egy szolgálaton kívüli tűzoltónak köszönhetően 10 perc után kiszabadították. Két plüss sárkányt azért sikerült zsákmányolnia az automata belsejéből, így sikerrel zárult a hároméves kisfiú akciója.

Fotó: Facebook-Damien Murphy

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez