A szépségnek nincs kora: 73 éves a CK fehérneműreklám egyik sztárja – videó

Hét nő különböző korcsoportban, fekete-fehérben, kissé retró hangulatban – ez Calvin Klein fehérneműket reklámozó filmjének alapötlete. A rendező egy nyolcadik nő: Sofia Coppola.

A hét manöken közül az igazi sztár még mindig Lauren Hutton, aki az Amerikai dzsigoló című filmben játszott 37 évvel ezelőtt Richard Gere oldalán. Lauren mosolya még mindig ellenállhatatlan. A Bottega Veneta nevű olasz divatház nemrég ünnepelte ötvenedik évfordulóját. Ott is Lauren Hutton volt a sztár. Tiszteletére elneveztek egy táskát is Lauren-nak. A táska majdnem pont olyan, mint amilyet a színésznő a híres filmben mindenhova magával vitt.

A CK reklámfilmjében a többi korcsoportot képviselő nő sem akárki: ott van mindjárt Sofia Coppola kedvenc színésznője, a 34 éves Kirsten Dunst. A legfiatalabb korosztályt pedig egy híres színészpár lánya képviseli: a 18 éves Maya, aki Ethan Hawke és Uma Thurman gyermeke. Ma már a szépségiparban nincs felső korhatár. Bécsben egy 95 éves egykori revütáncosnő lett a divat királynője, mert oly elegánsan és spontánul mozog a kamerák előtt. A szenior korú manökeneknek ma már külön szervezetük van, és a menedzserek előszeretettel keresik az érettebb nőket, mert ők azt bizonyítják a vásárlók számára is: a szépségnek nincs kora.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez