First gentlemannel bővült a first ladyk tábora a brüsszeli NATO-csúcson

A luxemburgi miniszterelnököt szintén a házastársa kísérte el a konferenciára, aki történetesen egy férfi. Ez azonban nem okozott problémát, hiszen gyorsan feltalálta magát a hölgyek társaságában.

Megtalálja a kakukktojást az alábbi képen? A brüsszeli NATO-csúcson nem maradhatott el a vezetők feleségeinek és párjainak a fotózkodása sem, amelyen mindenki próbálta a legjobb formáját hozni. Melania Trump természetesen egy szépségkirálynőket megszégyenítő ruhacsodában pózolt a fotósnak, de a többi first lady is kitett magáért, mindenki csodásan fest a csoportképen. A bal felső sarokban azonban mégis meglepetést okozott egy férfi, aki pozícióját tekintve szintén tekinthető first ladynek, illetve first gentlemannek, hiszen ő Luxemburg miniszterelnökének, Xavier Bettelnek a hitvese, Gauthier Destenay.

000firstlady

A pár 2015-ben kötötte össze az életét, azóta pedig az eredetileg építészként dolgozó férfi gyakran elkíséri a miniszterelnököt hivatalos útjaira is. A nagy debütálása azonban most volt, a NATO-csúcson, hiszen a világ rögtön felfigyelt a first lady-k között pózoló férfira, aki rendkívül otthonosan érezte magát a társaságban. Amíg férje a konferencián tárgyalt, ő csatlakozott a hölgyek táborához, és együtt feltérképezték a várost: Melania Trump, Brigitte Macron és a többi first lady társaságában voltak a Magritte Múzeumban és néhány belga divatüzletet is meglátogattak, majd részt vettek egy kifejezetten nekik rendezett vacsorán is.

Fotó: EPA

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez