Mit csinált a hétvégén Donald Trump? Váratlanul beállított egy lagziba!

New Jersey-ben egy ifjú pár rendesen meglepődött, amikor az amerikai elnök megjelent az esküvői partijuk kellős közepén.

Kristen Piatkowski és Tucker Gladhill a hétvégén tartották az esküvőjüket a Donald Trump nevét viselő golfklubban, Bedminsterben. Arra azonban sem ők, sem a vendégek nem számítottak, hogy végül maga az amerikai elnök fog nekik gratulálni. Pedig így történt. Donald Trump épp a helyszínen tartózkodott és úgy döntött, hogy este fél 11-kor meglátogatja a friss házasokat.

Az eseményről a CNN is beszámolt, gyorsan elterjedtek a felvételek, többen rögzítették ugyanis az emlékezetes jelenetet. Közös fotók is készültek az ifjú párral, Trump állítólag a kampányának jelmondatával – Make America Great Again – ellátott sapkákat is dedikált a vendégeknek. A Fehér Házban erről mit sem tudtak, az elnök utazásait koordináló sajtósok legalábbis szintén a közösségi médiumokból értesültek arról, hogy Donald Trump New Jersey-ben járt. Ott pedig egy zártkörű adománygyűjtő rendezvényen vett részt, mielőtt visszatért volna Washingtonba vasárnap éjszaka. A kettő közé iktatta be a lagzit.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez