Így kell stílusosan végzős bálba menni

Egy boltoni tinédzser nem bízta a véletlenre a belépőjét a végzős bálba: hat luxusautóval, füstbombákkal és profi filmes stábbal jelent meg a helyszínen. Bátyja születésnapi meglepetése volt a stílusos érkezés.

A filmekből jól tudjuk, hogy Amerikában mekkora hagyománya van a végzős bálnak, a promnak. Az utóbbi években Angliában is kezd egyre nagyobb presztizsű eseménnyé válni a középiskolai tanulmányokat lezáró ünnepély – a statisztikák szerint az elmúlt öt évben 72 százalékkal ugrott meg a végzős bálra költött összeg. Mivel sokan ezt az estét tartják a középiskolás évek fénypontjának, természetes, hogy mindenki a legjobb formáját szeretné nyújtani – nem ritkák a méregdrága ruhaköltemények, cipők és sminkek sem. Az egyre inkább a pénzt a középpontba állító eseménynél már az sem mindegy, milyen autóval érkeznek a diákok, a családi kombi teljességgel felejtős.

Hasonlóan gondolkozott Zain bátyja, Amir is, aki kisöccse utolsó középiskolás napját szerette volna megkoronázni. Félmillió fontot érő autóflottát bérelt – Rolls-Royce- t, Maseratit, Mitsubishi Evot -, felfogadott egy profi filmes stábot, és így indította útjára öccsét.

A profi stáb kisfilmet készített arról, ahogy Zain megérkezik a bálra – persze nem telefonos felvételre kell gondolni, hanem HD kamerákkal vették végig a pontos forgatókönyv alapján megkomponált cselekményt. Zain az este folyamán folyamatosan cserélgette az autókat, mással érkezett a bálba, mint amivel útközben összeszedte a barátait. Végül egy 350 ezer fontos Rolls-Royce-on gördült be barátai és a bátyja társaságában, színes füstfelhőbe burkolva. A belépő természetesen óriási sikert aratott, az osztálytársak álla leesett a döbbenettől.

Amir azt mondta, hogy különleges születésnapi ajándékot, életre szóló élményt szeretett volna adni öccsének és az utolsó évben mutatott szorgalmát is szerette volna megjutalmazni.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez