Kómába esett a mutáns testépítő sztár

Az orvosok mesterséges kómában tartják a félelmetesre kigyúrt, agyontetovált volt profi testépítőt, Rich Pianát, akit eszméletlen állapotba szállítottak kórházban. Piana az internetes közösségi oldalak egyik sztárja, több mint 1 millió követője van az Instagramon. Életét a Youtube-on is figyelemmel lehet kisérni, ahol szintén csaknem egymillióan követik.

A 46 éves testépítő hétfőn esett össze otthonában, barátnőjének szeme előtt, aki rögtön kihívta hozzá a mentőket. A népszerű testépítő állapotáról nem sokat tudni, csupán annyit, hogy az orvosai mesterséges kómában tartják.

Piana nyíltan vállalta, hogy 27 éves pályafutása során rendszeresen használt különböző növekedési hormonokat hatalmas izomtömegének további növelésére. Erről többször is beszámolt az internetes csatornáján. Piana szerint ennek a sportágnak a legmagasabb szintjén szteroidok nélkül egyszerűen lehetetlen érvényesülni.

wwwww

Piana egyébként profi pályafutása során messze nem volt olyan sikeres, mint a közösségi hálón. Néhány testépítő versenyt ugyan nyert, de a király kategóriába, a Mr. Olimpiára soha nem tudott eljutni. Ezért is döntött úgy, hogy visszavonul a profi versenyzéstől és inkább üzleti vállalkozásaira fókuszál.

Korábban a Mutant táplálékkiegésztő cég egyik reklámarca volt, később létrehozta saját termékcsaládját, 5% néven. A youtube-on és az instragramon rendszeresen posztolt magáról edzésvideókat, étkezési tippeket és sok egyéb tartalmat, melyekkel követőket tudott szereznie magának.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez