Drónokkal szállítaná ki a Viagrát egy online gyógyszertár

A tervek szerint több fajta vény nélkül kapható gyógyszert és esemény utáni tablettát is kézbesítenének a technológiával Angliában.

A MedExpress online gyógyszerforgalmazó cég azt tervezi, hogy drónok segítségével újítja meg futárszolgálatát és a jövőben nem a szárazföldi úton, hanem a repülő eszközökkel kézbesíti majd a gyógyszereket az Egyesült Királyság területén. Az első próbakör már meg is volt, egy esemény utána tablettát szállítottak ki Kent egyik kisvárosában, Broadstairsben – számolt be róla a Daily Mail.

A MedExpress képviselője, Dwayne D’Souza elmondása alapján a szolgáltatással azoknak is szeretnének kedvezni, akik olyan területeken élnek, ahol problémát jelent a termékek beszerzése és a rendeléseknél maximális diszkrécióra törekszenek – hiszen a kézbesítendő termékek között a már említett esemény utáni tabletta és a Viagra is ott lesz. Még egy kis időbe telik, mire beszerzik a szükséges engedélyeket.  Nem ők az elsők azonban, akik a nyitnak az innováció felé: az Amazon tavaly decemberben már kézbesített árut drónnal.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez