Trump pénzért vásárolta meg 24 évvel fiatalabb nejét, a szép Melaniát?

Trump a gazdag férfiak magabiztosságával mesél a nőkről abban a véget nem érő rádiós beszélgetéssorozatban, melyet Howard Sterne-nel, a sztárműsorvezetővel folytatott. A Newsweek munkatársai meghallgatták a 15 órás beszélgetéssorozatot, mely eredetileg 1999-ben készült, de most előkaparta egy internetes oldal, hogy bemutassa: az USA leendő elnöke milyen vulgáris macsó modorban beszélt a nőkről.

A két férfi hosszan csámcsog egyes hollywoodi színésznők bájain: elsősorban Angelina Jolie, Charlize Theron és Anne Hathaway képezte akkoriban Trump érdeklődésének tárgyát. Aztán rátérnek a házasságra. Megtudjuk, hogy Trump első neje, akitől korábban elvált, elviselhetetlen harcias hárpia volt, aki nagyon is jól tudta érvényesíteni az érdekeit a válóper során. Pedig Trump abban bízott, hogy a cseh Ivana, miután kommunista országból jött, nem ismeri eléggé Amerikát. De ugye Melania más, nem egy hárpia ,mint Ivana?

“Melania szuper” – mondja Trump későbbi nejéről. “Kezdetben nehezen mentek a dolgok. Az első randi rosszul sikerült” – ismeri el Donald Trump. Aki 24 évvel idősebb a szép szlovén modellnél, aki 12 éve a felesége. “És az ágyban Melania ugye zseniális?” – érdeklődik a tapintatos riporter. “A reklámot ráhagyom Melaniára ebben az ügyben. Én anyagilag vagyok érdekelve és elmondhatom, hogy jó üzletet csináltam!”  Ezt 1999-ben mondta az USA leendő elnöke leendő nejéről. Akkor még valószínűleg senki sem gondolta, hogy egyszer majd beköltöznek a Fehér Házba közös gyermekükkel, a 10 esztendős Barronnal.

Milyen is az elnök viszonya a First Ladyhez? – ezt találgatja a pletykamédia Washingtonban, ahol kevés barátja van Trumpnak a sajtóban. Megállapították: a First Lady testbeszéde kifejezetten azt sugallja, hogy rosszul van férjétől, aki történetesen az Egyesült Államok elnöke. Mit tesz a szép Melania? Hallgat. Korábban több pert nyert a sajtóval szemben, mely azt állította: a szép szlovén modell korábban call girl volt és ebben a minőségében ismerkedett meg a dúsgazdag vállalkozóval, Donald Trumppal. Az USA elnöke régóta harcias kapcsolatban áll a média nagyrészével és ez ilyenkor visszaüt, amikor azt állítják a nagyarcú macsó Trumpról, hogy pénzért vásárolt magának feleséget, a szép szlovén modellt Melaniát, aki 24 évvel fiatalabb nála…

Fotó: Melania Trumpot a fia, Barron fotózza / Wikipedia

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez