Amikor még viccelődtek Hollywoodban a szexuális ragadozón – videó

Én nem félek senkitől sem a szórakoztatóiparban, már legalább háromszor utasítottam vissza Harvey Weinsteint, aki le akart fektetni! – mondta mosolyogva a Rock 30 televíziós sorozat főszereplőnője pár éve, és ezen mindenki jót kacagott Amerikában.

Aztán a New York Times megindította a támadást és azóta áradnak a leleplezések: Hollywood legnagyobb sztárjai állítják, hogy szexuális zaklatás áldozati lettek. Harvey Weinstein közismert szexuális ragadozó volt Hollywoodban, ahol a producerek gyakran a szereposztó díványon döntöttek arról: ki kap meg egy jó filmszerepet.

Én ezekben az időkben szocializálódtam – mentegetőzött utolsó nyilatkozatában Weinstein, aki jelenleg egy méregdrága klinika lakója Arizona államban. A szexfüggőségtől kíván megszabadulni. Cége mindenesetre már tőle szabadult meg, a rendőrség is érdeklődik utána, és nemcsak Amerikában – hiszen egy színésznő azt állította, hogy Franciaországban, az Azúrparton késztette orális szexre Harvey Weinstein egy filmszerepért cserébe. A hollywoodi producer ügyvédje szerint minden szexuális aktus “önkéntes” volt…

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez