Melania Trumpnak hasonmása van?

Trump elnök szép szlovén neje helyett gyakran egy ismeretlen színésznőt szerepeltet a nyilvánosság előtt. Ezt állította Trump egyik bírálója, aki a CNN hírtelevízióban mutatott olyan videókat, melyek szerinte azt igazolják, hogy olykor nem Melania kíséri Trumpot.

Miért nem? Ezt már több ezer ember találgatja Twitteren. A többség szerint feszültség van az elnöki pár között. Mások szerint csak üzleti megállapodás köti a szép Melaniát 24 évvel idősebb férjéhez. Ebben a megállapodásban állítólag az is benne van, hogy hányszor szeretkeznek és hányszor kell Melaniának elkísérnie férjét nyilvános helyekre. Mindez persze csak feltételezés, de jó alkalom arra Trump ellenfeleinek, hogy az orra alá dörgöljék: miközben állandóan a migránsokat bírálja, az első neje cseh volt, a harmadik pedig szlovén.

A párizsi Le Figaro női melléklete alaposan elemezte a videókat Melania Trumpról és megállapította: a hasonmás-sztori minden valószínűség szerint kacsa. De mivel Trump magára haragította a sajtót, ezért még a CNN is szívesen ad teret az ilyen videóknak, melyek azt kívánják igazolni: Trump olykor egy színésznővel pótolja nejét, amikor megjelenik a nyilvánosság előtt.

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez