Ivanka Trump a szexuális zaklatásokról

Az amerikai elnök lánya szerint semmiképp sem tolerálhatjuk a nők szexuális zaklatását.

Ivanka Trump erről a World Assembly for Women tanácskozásán beszélt Tokióban. Kifejtette, hogy sok országban megengedhetetlen módon visszaélnek a férfi főnökök a női beosztottak helyzetével. Ennek véget kell vetni. Mint ahogy annak is, hogy a szebbik nemet két csoportra osszák: dolgozó és háztartásbeli nőkre. Ha a nők több lehetőséget kapnak,akkor a világ sok problémája szinte magától megoldódik – jelentette ki Ivanka Trump Tokióban, a nők helyzetéről folyó nemzetközi üzleti tanácskozáson.

Hillary Clinton, aki elvesztette az elnökválasztást Donald Trumppal szemben, most azzal támadja ellenfelét, hogy pályafutása során ő is szexuális ragadozóként bánt a nőkkel. Trump erre azzal vágott vissza, hogy Hillary bizonyára tudja, hogy miről beszél, hiszen a férjét Bill Clintonnak hívják…

Ivanka, az elnök lánya pénteken Abe Sinzo japán miniszterelnökkel is találkozik, hogy előkészítse Donald Trump közelgő látogatását. Az USA elnöke vasárnap érkezik Japánba. Ázsiai körútja során ellátogat még Kínába és Dél-Koreába is.

Fotó forrása: Whitehouse.gov

(Visited 1 times, 1 visits today)

Szóljon hozzá ehhez a cikkhez